Fotografen

Hei!

Mitt navn er Roy Fjelldal og jeg har alltid likt å dele naturopplevelser med andre. Med god hjelp av min eldste sønn, Robin, har jeg endelig fått min egen ”hjemmeside”. Da jeg for få år siden hadde lyst til å anskaffe et digitalt kamera var jeg mest opptatt av å finne et som jeg kunne feste på teleskopet mitt slik at jeg kunne ta bilder av fugler på lang avstand. Men kameraet jeg kjøpte hadde en fantastisk nærgrense og plutselig åpnet det seg en værden av fotomuligheter som jeg aldri tildligere hadde hatt. Raskt ble jeg besatt av fotojakt etter sommerfugler, og etterhvert fikk jeg øynene opp for flere og flere interessante fotoobjekter. Det ble nesten som når man går inn i et mørkt rom. Etter hvert som øynene vender seg til mørket, jo mer ser man. Naturen er utrolig mangfoldig, og jo mer en ser, jo mer ydmyk blir en. Mangt et småkryp har jeg først oppdaget etter å ha fått bildet opp på PC-skjermen hjemme. Jeg er bare en hobbyfotograf, men gleden jeg får ved å gå i naturen og spenningen ved å gå på fotojakt kan heldigvis ikke måles i kroner og øre. 

Hvis mine bilder kan inspirere noen flere til å komme seg ut i naturen, og gjerne med kamera, så har jeg nådd mitt mål. Du risikerer bare å få frisk luft, fin mosjon og mange flotte opplevelser. Ta gjerne med en god matpakke og litt å drikke. Ta deg lange pauser, se og lytt. For hvert vesen du ser er det mangfoldige som for lengst har oppdaget deg. Den ”lille verdenen” er eventyrlig, fargerik og mangfoldig og er du en av de heldige så oppdager du dette.

God Tur !

 

Tilbakemeldinger

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger evt. spørsmål til bildene. Jeg vet også at enkelte arter kan være feilbestemt. Dersom du kan bidra med artsbestemmelse vil jeg svært gjerne høre fra deg. Send i såfall en mail til rfjel@online.no Ved en systemfeil mistet jeg navneopplysninger på over 1000 av bildene. Mange står derfor ennå uten navn.

 

Bestillinger

Bildene på nettet er kraftig forminsket. Originalene har mye større oppløsning. Dersom noen er interessert i å kjøpe bilder av meg så send meg en mail for nærmere betingelser/tilbud.rfjel@online.no )